Jouw bestelling

Leuk dat je Rollies hebt besteld! We hopen dat je ze lekker vindt. Door Rollies te eten, zorg je ervoor dat er minder fruit wordt verspild. Goed bezig dus! Laat je ons weten wat je van de Rollies vindt? 

De smaken
De smaken van de Rollies zijn afhankelijk van het fruit dat er over blijft. Deze ronde hebben we 240 kilo mango's kunnen redden, vandaar dat deze smaak sterk aanwezig is in het doosje. We hebben voor afwisseling gezorgd door al deze mango's te combineren met drakenfruit, kiwi en munt. Het is de eerste keer dat we appel met gember hebben gemixt, wat ons betreft is dat een succes! Banaan is een oude bekende, die het eigenlijk altijd goed doet. Deze keer wel met een extra vleugje citroensap. De smaken die je hieronder ziet zijn de 'hoofdsmaken'. Vaak voegen we nog een beetje druif toe als het wat zoeter kan, een beetje appel of peer om de structuur te verbeten, of een vleugje limoen voor de frisheid. 

 

Het doosje
Zoals je ziet, ziet de inhoud van dit doosje er iets anders uit dan de vorige keer. Dat komt doordat we de Rollies anders hebben gerold. Het heeft ons ontzettend veel werk gescheeld! Oprollen is namelijk moeilijker dan dat het lijkt, hebben we gemerkt. De inhoud van de doosjes is gelijk t.o.v. de vorige keer, alleen nu zijn de Rollies een klein stukje langer. 

Ook hebben we de sticker vervangen door een stempel. De doosjes zijn nu beter recyclebaar! 

 

De houdbaarheid
Gedroogd fruit is lang houdbaar, onze Rollies dus ook! De Rollies zijn het lekkerst als je ze opeet binnen twee weken na levering. Daarna kunnen ze ietsje verder uitdrogen. Ze blijven dan wel lekker, alleen worden ze iets droger en soms taaier. Rollies zijn het langst houdbaar in een luchtdicht bakje. 

Let op: we delen een keuken. In de keuken worden ook andere producten verwerkt. Dit betekent dat de Rollies sporen kunnen bevatten van: andere soorten fruit, gluten, melk, ei, pinda's noten, soja, mosterd, selderij.