Jouw bestelling

Leuk dat je Rollies hebt besteld! We hopen dat je ze lekker vindt. Door Rollies te eten, zorg je ervoor dat er minder fruit wordt verspild. Goed bezig dus! Laat je ons weten wat je van de Rollies vindt? 

De smaken
De smaken van de Rollies zijn afhankelijk van het fruit dat er over blijft. We hebben 240 kilo mango's kunnen redden, vandaar dat deze smaak ook nu weer sterk aanwezig is in het doosje. 

Staat er op je doosje een blauwe stip? Dan zitten de smaken van de eerste foto in jouw doosje Rollies! Staat er geen blauwe stip op jouw doosje? Kijk dan bij de tweede foto om jouw smaken te vinden. 

 

Het doosje
Zoals je ziet, ziet de inhoud van dit doosje er iets anders uit dan de vorige keer. Dat komt doordat we de Rollies anders hebben gerold. Het heeft ons ontzettend veel werk gescheeld! Oprollen is namelijk moeilijker dan dat het lijkt, hebben we gemerkt. De inhoud van de doosjes is gelijk t.o.v. de vorige keer, alleen nu zijn de Rollies een klein stukje langer. 

Ook hebben we de sticker vervangen door een stempel. De doosjes zijn nu beter recyclebaar! 

 

De houdbaarheid
Gedroogd fruit is lang houdbaar, onze Rollies dus ook! De Rollies zijn het lekkerst als je ze opeet binnen twee weken na levering. Daarna kunnen ze ietsje verder uitdrogen. Ze blijven dan wel lekker, alleen worden ze iets droger en soms taaier. Rollies zijn het langst houdbaar in een luchtdicht bakje. 

Let op: we delen een keuken. In de keuken worden ook andere producten verwerkt. Dit betekent dat de Rollies sporen kunnen bevatten van: andere soorten fruit, gluten, melk, ei, pinda's noten, soja, mosterd, selderij en andere allergenen

Doosje met blauwe stip

Doosje zonder blauwe stip