Regenboog Rollies

De Rollies zijn gemaakt van Utrechts fruit dat gered moet worden. De ene keer zijn er heel veel bananen over en de andere dag een grote hoeveelheid appels. Dit betekent dat de smaken van de Rollies kunnen verschillen per doosje en per keer dat je bestelt. We zorgen altijd voor een goede mix, met alle kleuren van de regenboog! Geen zorgen, alle smaken zijn heerlijk. 

Mocht je vragen hebben over welke smaken er in het doosje komen, dan kun je altijd contact opnemen via Instagram of het contact formulier. 

Prijzen en bezorgkosten

Wij zijn een jonge onderneming en we zijn nog van alles aan het uitzoeken. Ook de prijs van ons product en de manier van bezorging. 

Momenteel zijn we hard bezig met het bepalen van een vaste prijs voor een doosje Rollies - deze zal tussen de vijf en negen euro komen te liggen, afhankelijk van de kosten die wij maken. Omdat we net opgeschaald zijn naar een grotere manier van produceren, zijn veel kosten voor ons nog onduidelijk. We stappen wel af van het 'betaal wat je wil' systeem, en zullen deze zomer met een eerlijke prijs komen.

Dit geldt ook voor eventuele bezorgkosten. 

Bestellen

Momenteel zijn we uitverkocht! Je kan je wel aanmelden voor de wachtlijst. De prijs van ons product wordt later bepaald, hierover zullen we je op de hoogte houden als je je aanmeld op de wachtlijst. Je kan op ieder moment besluiten je bestelling te annuleren, ook als je het bijvoorbeeld niet eens bent met de prijs. 

  • Wil je Rollies bestellen? Vul dan het contactformulier hieronder in. We nemen contact met je op zodra we weten dat we de Rollies binnen een paar weken kunnen leveren. We zijn druk bezig met het verbeteren van ons productieproces om te zorgen dat we in de toekomst sneller kunnen rollen. Momenteel kan levering - door de grote vraag - een paar maanden duren. 
  • Laat ons weten hoeveel doosjes je wil bestellen en waar je ze afgeleverd wil hebben. We nemen op een later moment contact met je op. 

Contactformulier voor wachtlijst bestellingen