Regenboog Rollies

De Rollies zijn gemaakt van Utrechts fruit dat gered moet worden. De ene keer zijn er heel veel bananen over en de andere dag een grote hoeveelheid appels. Dit betekent dat de smaken van de Rollies kunnen verschillen per doosje en per keer dat je bestelt. We zorgen altijd voor een goede mix, met alle kleuren van de regenboog! Geen zorgen, alle smaken zijn heerlijk. 

Mocht je vragen hebben over welke smaken er in het doosje komen, dan kun je altijd contact opnemen via Instagram of het contact formulier. 

Prijzen en bezorgkosten

  • Jij bepaalt hoeveel je ons product waard vindt en hoeveel je ervoor wil betalen.
  • Binnen Utrecht komen we de Rollies persoonlijk aan je deur afleveren.
  • Woon je buiten Utrecht? Dan worden de Rollies naar je toe gestuurd met de post, in een doosje dat door de brievenbus past. We vragen je dan om minstens de verzendkosten (€4,10) te betalen.

Onze omzet wordt geïnvesteerd in onze onderneming, zodat we meer fruit kunnen redden en meer impact kunnen maken! 

Bestellen

Momenteel zijn we uitverkocht! Je kan je wel aanmelden voor de wachtlijst. 

  • Je kan het contactformulier hieronder invullen. We nemen contact met je op zodra we weten dat we de Rollies binnen een paar weken kunnen leveren. We zijn druk bezig met het verbeteren van ons productieproces om te zorgen dat we in de toekomst sneller kunnen rollen. Momenteel kan levering - door de grote vraag - een paar maanden duren. 
  • Laat ons weten hoeveel doosjes je wil bestellen en waar je ze afgeleverd wil hebben. We nemen op een later moment contact met je op. Dan sturen wij je de Rollies plus een open Tikkie waarin je zelf het bedrag kan invullen (en waar je als brave burger dus minstens €4,10 invult als je buiten Utrecht woont).

Contactformulier voor wachtlijst bestellingen